Bed & Breakfast "bij Saar"

Sfeervol overnachten in onze mooie boerderij in het Drentsche land

Gasten reviews

In één woord geweldig. De klant is er geen koning, maar keizer. Er zijn alleen positieve punten te ontdekken. een pure aanrader

10-04-2016 Wies en Netty

Henk en ik zijn in februari bij "Saar" geweest. Wat was het fantastisch en wat hebben we er van genoten! Het grootste compliment is dat we in oktober met liefde terugkomen!!! Een echte aanrader voor iedereen die van landelijk en luxe houdt!! ????????

13-04-2016  Henk en Marieke

Wij hebben 1 nacht overnacht in de bed & breakfast "bij Saar". Het was fantastisch, tot in de puntjes verzorgd, alles klopte. Stijlvolle kamers, heerlijk compleet ontbijt en een prachtige omgeving. Een absolute aanrader!

7-5-2016   Arie en Inge de Boed

Heb jullie B&B gedeeld op facebook. Ziet er leuk uit.

31-05-2016 Mieke

Heerlijke kamer, geweldig ontbijt, super rustig, kortom helemaal opgeladen na 1nacht Bij Saar
04-09-2016 Willemien en Frits

Vanwege de zonnige nazomer besloten wij naar Drenthe te gaan om te fietsen. Bij de zoektocht naar een leuke bed and breakfast kwamen we ”Bij Saar” tegen. In overleg mochten wij al ‘s ochtends onze auto stallen bij de B&B. Wat een warm ontvangst door de vriendelijke gastheer en gastvrouw! Na een fietstocht door de prachtige (Richting Meppen) bosrijke omgeving, hebben we van een heerlijk verblijf in de kamer “de Sliet” genoten. Er is werkelijk overal aan gedacht om er een aangenaam verblijf van te maken. Het ontbijt was uitgebreid en vers. Samengevat, zeer warm aanbevolen.

11-09-2016 Michiel en Diana Nieuwboer

Wat een feestje! Om bij jullie te mogen overnachten in deze mooie B&B. Alles klopt en is tot in de puntjes gestyled. Het heerlijke ontbijt in de tuin in het zonnetje maakte het verblijf compleet. Ook de mooie afwisselende omgeving om te fietsen of wandelen is geweldig.

18-09-2016 Margo en Bert van den Berg

Stuur een review

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

De foto's op deze site geven een goede indruk, maar in werkelijkheid is alles nóg mooier. De persoonlijke aandacht bij aankomst en tijdens het verblijf en het heerlijke verse ontbijt maken het helemaal àf! De kamer en (eigen) badkamer zijn schoon en van alle gemakken voorzien. De ligging is ideaal voor wandelingen en fietstochten in dit mooie deel van Drenthe. Wij komen zeker terug! 28/29 april 2017 - Saskia en Mart

29-04-2017  Saskia en Mart


Wij zijn vrijdag 12 mei buitengewoon enthousiast en zeer vriendelijk ontvangen door Anita. Een heerlijk en luxe verblijf in appartement De Hilde met een zeer comfortabel bed,grote badkamer en een zalig ontbijt met homemade jam (erg smaakvol). Ook haar appeltaartjes bij de koffie waren een zeer vriendelijk gebaar en voortreffelijk metname. Al met al dus absoluut voor herhaling vatbaar.

12-05-2017  Frans en Madeleine